1

PROFESIONISTE TE SIGURISE

1

2
3
4
5
6
7
8
9

Ne jemi

Profesioniste te sigurise

E themeluar që prej vitit 1993, nga Oficeri me përvojë i Policisë, z. Begator MANE, ”RO.GAT SECURITY”, vazhdon të jetë një kompani lider në fushën e sigurisë, duke njohur arritje të njëpasnjëshme në aktivitetin e saj. Sot “RO.GAT SECURITY” operon në të gjitha fushat e sigurisë, në të gjithë territorin Shqiptar.

“RO.GAT SECURITY” është e certifikuar me standardin ndërkombëtar: “Quality Management Systems” ISO 9001:2008

.

RO.GAT Security

Eshte pajisur me certifikaten e kategorise “1.3.A” , sipas Ligjit Nr.8770, Date 19.04.2001, “Per Sherbimin e Ruajtjes dhe te Sigurise Fizike” si dhe me certifikaten ISO 9001:2008 per Cilesi te Larta te Menaxhimit.

Salla Operative

Eshte nje nga strukturat me te rendesishme e sherbimit ndaj klienteve. Ajo ndjek problematiken dhe dinamiken e sherbimeve ne ruajtjen dhe sigurimin e objekteve publike e private dhe mbrojtjen e jetes te personave VIP dhe transportit e vlerave monetare dhe sendeve te cmuara.

RO.GAT Security

Ofron sherbime te ruajtjes fizike, shoqerim fondesh, sisteme kamerash CCTV, GPS/GPRS, monitorim e transmetim sinjali ne PTSN, ISDN, LAN, INTERNET, ne frekuencat (UHF,VHF,GSM,RADIO,GPRS), sisteme alarmi, sisteme akses kontrolli, grupe te reagimit te shpejte, filma mbrojtes xhami per dritare e dyer banesa e ndertesa publike.

Partnerët & Klientët

ambasada_zvicrrane
WHO
UNFPA-logo
u3_UNHCR
spain
Russia_COL
qykuv7orljyejhxhmjvw
logo_UNDSS
Embassy-Building1-71800
banka boterore
unhcr
unicef
primo
undp
unfpa
praktiker
kpmg
ced
credins
alfabank
asc

SHËRBIMET RO.GAT SECURITY

“Ro.Gat Security” gjatë viteve ka fituar kompetenca kryesore të sofistikuara dhe ekspertizë në industrinë e Sigurisë,  në çdo rol.Ky nivel ekspertize na mundëson të rregullojmë zgjedhjen erojeve tona të sigurisë, trajnimin, shërbimet dhe menaxhimin eproceseve, për të plotësuar nevojat unike të çdo klienti, pa marrë parasysh kompleksitetin ose kërkesat e marrëdhënies së biznesit.

“RO.GAT Security” ka aftësi të sprovuara, për të siguruar mbrojtje të një niveli të lartë, si për sektorin publik, ashtu dhe për atë privat. Ne jemi te specializuar në integrimin e personelit me uniformë të armatosur meshërbimet e paarmatosura dhe patrullat e treagimit, duke shfrytëzuar teknologjitë më të funditshërbimeve të mbrojtjes, si dhe duke qëndruar krah për krah me ndryshimet e vazhdueshme në këtë mjedis të teknologjisë së lartë për të ofruar zgjidhjet më kosto-efektive, efikase të mbrojtjes për secilënnevojat specifike klientit.

Të gjithë punonjësit tanë të sigurisë janë të para-kontrolluar, të licencuar dhe të siguruar. Për më tepër, çdo punonjës sigurie është i trajnuar dhe plotësisht e aftë të japë Ndihmën e Parë.